Sari la conținut

Bonulfiscal Blog

Bun venit in comunitatea BONULUI FISCAL

Antreprenorul are nevoie să se concentreze pe dezvoltarea propriei afaceri, iar pentru asta trebuie să lase pe mâna unor specialisti provocările legislative și complexitatea identificării și funcționării unui sistem fiscal.

„Indiferent de modificările fiscale, misiunea noastră rămâne aceeași, și anume să venim în sprijinul antreprenorilor români, cu ajutorul experților contabili cu care colaborăm, cu soluții fiscale complete, pentru a le optimiza și eficientiza cât mai mult afacerea.

Pentru ca aceștia să-și atingă potențialul maxim, Bonul Fiscal oferă echipamente fiscale, soluții software și suport în față provocărilor pe care le întâmpină afacerile românești, inclusiv cu o unitate mobilă.

Vom miza pe profesionalism, suport și inovare continuă, cum ne-am obișnuit colaboratorii, cărora dorim să le mulțumim pentru că au avut încredere să le devenim un partener de drum.

Dacă ești la început cu business-ul tău, scrie-ne pe mail la office@bonulfiscal.ro dacă ai nelămuriri și te vom ajuta să înțelegi cum stă treaba cu domeniul fiscal, sau fă-ne o vizită la sediul nostru din Buftea, unde avem și un stand de prezentare pentru sisteme POS prietenoase ” – EROUL FISCAL